Gymnázium Josefa Ressela Chrudim

Olbrachtova 291, 537 01 Chrudim IV
469 669 500

«  Týden č. 25  »

Datum Jídlo
Pondělí
19.06.2017
Polévka: Zeleninový vývar s těstovinami Al. 01,03, 09
Hlavní jídlo: Koprová omáčka, nové brambory, vejce, kobliha Al. 01 (pšenice), 03,07
Pití: Čaj
Úterý
20.06.2017
Polévka: Hovězí se zeleninovým svítkem Al.: 01,03,09
Hlavní jídlo: Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, kysané zelí obsahuje Al. (pšeničná mouka) 01,03
Pití: Čaj
Středa
21.06.2017
Polévka: Ze zeleného hrášku Al. 01,07
Hlavní jídlo: Špagety po italsku, strouhaný sýr, třešně Al. 01,07
Pití: Čaj
Čtvrtek
22.06.2017
Polévka: Kuřecí s nudlemi Al. 01,09
Hlavní jídlo: Hrachová kaše s cibulkou, liberecký párek, párek s jogurtem, ster. okurka, chléb, pudink Al. 01,07
Pití: Čaj
Pátek
23.06.2017
Polévka: Z jarní zeleniny obsahuje Al. 01 pšenice, 09
Hlavní jídlo: Holandský řízek, vařené brambory, mrkvový salát Al. 01 (pšenice),03,07
Pití: Čaj

Seznam alergenů

publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU

1 obiloviny obsahující lepek 

  • pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2 korýši

  • a výrobky z nich

3 vejce

  • a výrobky z nich

4 ryby

  • a výrobky z nich

5 Podzemnice Olejná (arašídy)

  • a výrobky z nich

6 sójové boby (sója)

  • a výrobky z nich

7 mléko

  • a výrobky z něj

8 Skořápkové plody

  • mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9 celer

  • a výrobky z něj

10 hořčice

  • a výrobky z ní

11 sezamová semena (sezam)

  • a výrobky z nich

12 Oxid siřičitý a siřičitany

  • v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13 vlčí bob (lupina)

  • a výrobky z něj

14 měkkýši

  • a výrobky z nich