Gymnázium Josefa Ressela Chrudim

Olbrachtova 291, 537 01 Chrudim IV
469 669 500

«  Týden č. 20  »

Datum Jídlo
Pondělí
14.05.2018
Polévka: Hovězí s kuskusem (Al. 01,03,09)
Hlavní jídlo: Lasagne s mletým masem, lasagne se špenátem, zeleninový salát (Al. 01,03,07)
Pití: Čaj
Úterý
15.05.2018
Polévka: Frankfurtská s bramborem (Al. 01)
Hlavní jídlo: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, banán, ochucené mléko (Al. 01,03,07)
Pití: Čaj
Středa
16.05.2018
Polévka: Vývar s pohankou (Al. 01,09)
Hlavní jídlo: Hovězí pečeně na zelenině, dušená rýže, ovoce (Al. 01,09)
Pití: Čaj
Čtvrtek
17.05.2018
Polévka: Zeleninový vývar s kapáním (Al. 01,03,07,09)
Hlavní jídlo: Fazolové lečo, chléb, moučník (Al. 01,07)
Pití: Čaj
Pátek
18.05.2018
Polévka: Rajčatová s rýží (Al. 01)
Hlavní jídlo: Kuřecí stehýnko pečené se zázvorem a česnekem, opékané brambory, zeleninový salát (Al. 01,07)
Pití: Čaj

Seznam alergenů

publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU

1 obiloviny obsahující lepek 

  • pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2 korýši

  • a výrobky z nich

3 vejce

  • a výrobky z nich

4 ryby

  • a výrobky z nich

5 Podzemnice Olejná (arašídy)

  • a výrobky z nich

6 sójové boby (sója)

  • a výrobky z nich

7 mléko

  • a výrobky z něj

8 Skořápkové plody

  • mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9 celer

  • a výrobky z něj

10 hořčice

  • a výrobky z ní

11 sezamová semena (sezam)

  • a výrobky z nich

12 Oxid siřičitý a siřičitany

  • v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13 vlčí bob (lupina)

  • a výrobky z něj

14 měkkýši

  • a výrobky z nich