Gymnázium Josefa Ressela Chrudim

Olbrachtova 291, 537 01 Chrudim IV
469 669 500

«  Týden č. 12  »

Datum Jídlo
Pondělí
18.03.2019
Polévka: Fazolová (Al. 01)
Hlavní jídlo: Špagety s rajčatovou omáčkou, špenátovou omáčkou, strouhaný sýr, moučník (Al. 01,03,07)
Pití: Ochucené mléko, čaj (Al. 07)
Úterý
19.03.2019
Polévka: Brokolicová (Al. 01,07)
Hlavní jídlo: Rybí filé na smetaně, vařené brambory, ovoce (Al. 04,07)
Pití: Čaj
Středa
20.03.2019
Polévka: Vývar s těstovinami (Al. 01,09)
Hlavní jídlo: Čínská kuřecí směs, dušená rýže, bulgur, zeleninový salát (Al. 01)
Pití: Čaj
Čtvrtek
21.03.2019
Polévka: Bramborová s pohankou (Al. 01,09)
Hlavní jídlo: Zapečené těstoviny s vepřovým masem, ster. okurka (Al. 01,03,07)
Pití: Ochucené mléko, čaj (Al. 07)
Pátek
22.03.2019
Polévka: Vývar s masem a rýží (Al. 09)
Hlavní jídlo: Hovězí guláš, houskové knedlíky, těstoviny, ovoce (Al. 01,03,07)
Pití: Čaj

Seznam alergenů

publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU

1 obiloviny obsahující lepek 

  • pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2 korýši

  • a výrobky z nich

3 vejce

  • a výrobky z nich

4 ryby

  • a výrobky z nich

5 Podzemnice Olejná (arašídy)

  • a výrobky z nich

6 sójové boby (sója)

  • a výrobky z nich

7 mléko

  • a výrobky z něj

8 Skořápkové plody

  • mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9 celer

  • a výrobky z něj

10 hořčice

  • a výrobky z ní

11 sezamová semena (sezam)

  • a výrobky z nich

12 Oxid siřičitý a siřičitany

  • v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13 vlčí bob (lupina)

  • a výrobky z něj

14 měkkýši

  • a výrobky z nich