Gymnázium Josefa Ressela Chrudim

Olbrachtova 291, 537 01 Chrudim IV
469 669 500

«  Týden č. 17  »

Datum Jídlo
Pondělí
22.04.2019
Polévka: Velikonoční pondělí (státní svátek)
Hlavní jídlo: Velikonoční pondělí (státní svátek)
Pití: Velikonoční pondělí (státní svátek)
Úterý
23.04.2019
Polévka: Z jarní zeleniny (Al. 01,09)
Hlavní jídlo: Mleté maso s těstovinami a uzeným sýrem, zeleninový salát (Al. 01,07) (BMV)
Pití: Ochucené mléko, čaj (Al. 07)
Středa
24.04.2019
Polévka: Špenátová s vejcem (Al. 01,03,07)
Hlavní jídlo: Kuřecí plátek na bazalce, opékané brambory, kompot (Al. 01)
Pití: Čaj
Čtvrtek
25.04.2019
Polévka: Starotáborská (Al. 01)
Hlavní jídlo: Hovězí pečeně po toskánsku, dušená rýže, zeleninový salát (Al. 01,09)
Pití: Čaj
Pátek
26.04.2019
Polévka: Hovězí s krupicí (Al. 01,09)
Hlavní jídlo: Koprová omáčka, vařené brambory, vejce, ovoce (Al. 01,03,07)
Pití: Čaj

Seznam alergenů

publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU

1 obiloviny obsahující lepek 

  • pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2 korýši

  • a výrobky z nich

3 vejce

  • a výrobky z nich

4 ryby

  • a výrobky z nich

5 Podzemnice Olejná (arašídy)

  • a výrobky z nich

6 sójové boby (sója)

  • a výrobky z nich

7 mléko

  • a výrobky z něj

8 Skořápkové plody

  • mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9 celer

  • a výrobky z něj

10 hořčice

  • a výrobky z ní

11 sezamová semena (sezam)

  • a výrobky z nich

12 Oxid siřičitý a siřičitany

  • v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13 vlčí bob (lupina)

  • a výrobky z něj

14 měkkýši

  • a výrobky z nich